SC BIO COVER DÉCOR SRL producator autohton de MULCI . Noi producem  MULCII in Romania , in varianta originala , protejand mediul din mai multe puncte de vedere.

- prin reciclarea lemnului ,

-prin folosirea de vopsea naturala,

.

   Produsul nostru a luat fiinta din dorinta de a oferi o alternativa accesibila si naturala in materie de amenajari exterioare. Mulciul Bio Cover este printre primele produse de acest gen 100% romanesti de pe piata.

   Pioneri in  acest domeniu de activitate , incercam sa convingem prin calitatea produselor noastre care ofera confort vizual ,printr-o paleta variata de culori si reduce efortul acordat gradinaritului.

  Colegii nostrii pun mult suflet in realizarea Mulcilor decorativi fapt care se reflecta in calitatea produselor comercializate de noi si care va incanta privirea ori de cate ori admirati privelistea oferita de gradina amenajata cu produsele noastre .

De la culoarea natur a lemnului pana la ineditul pe care il ofera albastrul si negrul, produsul nostru ofera  posibilitati vaste de amenajare pentru gradini, curti, spatii verzi venind in intampinarea imaginatiei si dorintei de frumos a clientului.

  Folosind produsele noastre  veti avea un spatiu de relaxare mirific fara multa munca si investitie minima.


Certificat de inregistrare