Brichete lemn ecologice - NEAMBALATE INDIVIDUAL

750.00 lei / tona

*Pretul include TVA.

*Pentru transport va rugam sa cereti oferta!

Brichete din lemn ecologice – Neambalate Individual, stocate in saci BigBags

Brichetele din lemn reprezinta un combustibil ecologic produs din rumegus de lemn reciclat si/sau aschii de salcie energetica. Procesul de productie implica supunerea rumegusului si resturilor de lemn la presiuni crescute si temperaturi extrem de ridicate. In urma compresarii, lemnul elimina substanta numita lignina, care din cauza tempraturii ridicate se topeste si devine un lipici natural care compacteaza rumegusul si resturile de lemn.

Brichetele Ecologice sunt produse din lemn reciclat fara adaugarea de aditivi. Iar conceptul de brichetare a luat nastere pentru a solutiona problema deseurilor din lemn. Astfel, brichetele au devenit un mod usor si eficient de reducere a defrisarilor si de solutionare a poluarii provocate de deseurile din lemn.

Aceste Brichete Ecologice au un continut de umiditate foarte scazut, iar acest lucru aduce multe avantaje. Printre care se numara arderea lenta. Astfel, brichetele ecologice din rumegus pot arde un timp mult mai indelungat (pana la 4 ore) decat lemnul de foc. Avand, in acelasi timp, o putere calorica foarte ridicata.

Brichetele sunt ambalate in pachete de cate 5 kg, fiind usoare de transportat si de depozitat. Cand vine vorba de depozitarea brichetelor, trebuie doar sa le feriti de umiditate.

Brichetele din rumegus de lemn inlocuiesc cu succes lemnul de foc, oferind mult mai multe avantaje. In comparatie cu lemnul de foc, brichetele ard mai lent, au un continut de umiditate mai scazut, au o capacitate calorica mai ridicata si sunt transportate si manipulate mult mai usor. In plus, brichetele sunt nefumigene, iar cenusa produsa este de 0,44%, un procent insignificativ in comparatie cu lemnul de foc. Brichetele ecologice pot fi folosite atat in seminee, cat si in sobe de teracota, cuptoare cu lemne sau centrale termice pe lemne.

Avantajele utilizării brichetelor de lemn:

 • – combustibil ecologic;
 • – putere calorică mare;
 • – ardere mai îndelungată;
 • – combustibil cu până la 30% mai eficient;
 • – spaţiu mic de depozitare;
 • – conţinut scăzut de cenuşă;
 • – fără miros în timpul arderii;
 • – costuri mai scăzute.

Specificatii:

Diametru: 75 mm
Putere calorifică inferioară: 4552 kcal/kg
Cenuşă: 0,44%
Umiditate: 11,61%
Aditivi: fără

0736 390 005

contact@vanzarimulci.ro

Jud. Dambovita, Loc. Ulmi

Formular de cerere oferta

Completati cu atentie formularul de mai jos cu toate informatiile solicitate si in cel mai scurt timp veti fi contactat.

Brichete-ecologice-1.png

combustibil ecologic

combustibil ecologic

putere calorică mare

putere calorică mare

ardere mai indelungata

ardere mai indelungata

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile.

   

  Lasă un comentariu