Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar
Chingă rigidă din poliester, culoare neagră
Close

Chingă rigidă din poliester, culoare neagră

173.15 lei TVA inclus
Descriere

Chingă rigidă din poliester de culoare neagră

• Chingă rigidă din poliester, culoare negru, lățime 45 mm, lungimi diferite • Ideală pentru industria mobilei, marochinărie, împrejmuiri, decorațiuni etc. • Rolele cu lungimi mai mari de 15 m pot fi pe alocuri întrerupte • Temperatura maximă de spălare: 30 grade • lățime: 45 mm, lungime rolă: de la 250 m liniari, diametru rolă: 60 cm, greutate produs:15,625 kg, circa 16 ml /kg Destinat pentru industria mobilei, marochinărie, împrejmuiri, decorațiuni etc. Selectează opțiunea:
Close

Protecție copaci

90.00 lei TVA inclus
Protecție împotriva operațiunilor de tăiere a ierbii și a rozătoarelor
 • Protejează plantele tinere și fragile care se dezvoltă într-un mediu dur;
 • Sporește dispariția golurilor în plantație
 • Permite utilizarea unui material săditor de talie mică
 • Protejează împotriva mișcarilor vântului
 • Îmbunătățește nivelului de umiditate la care are acces planta
 • Protejează împotriva animalelor, a erbicidelor și a daunelor cauzate de operațiunile mecanice
 • Reducerea efortului în procesul de mentenanță a plantelor
 • Cost de înlăturare mai mic față de produsele alternative (precum înlaturarea plaselor de protecție)
Pentru arbori cu diametrul trunchiului până la 11 cm; pentru grosimi mai mari ale trunchiului, legați două sau mai multe elemente. Aplicați în conformitate cu instrucțiunile furnizorului.*
Produsul se vinde la set de 5 bucăți. Dimensiuni: 21 cm, lățime 36 cm, Ø 11 cm
Protecție spiralată pentru pomi
Close

Protecție spiralată pentru pomi

90.00 lei TVA inclus
Protecție spiralată pentru pomi Protecție a pomilor împotriva rozătoarelor. Se aplică ușor pe trunchiul pomilor, iar datorită formei spiralate, nu necesită fixare suplimentară și nu împiedică creșterea, putând fi lăsate pe trunchi chiar mai mulți ani consecutivi. Se recomandă instalarea la temperaturi de peste 5°C.
 • La nevoie, spirala poate fi tăiată la dimensiunea potrivită cu o foarfecă de gradină ori de tablă.
 • Pomii necesită protecție împotriva rozatoarelor, mai ales în primii trei-patru ani.
 • Protecția spiralată pentru trunchiurile copacilor are și rolul de a proteja scoarța arborilor împotriva pagubelor cauzate de animalele rozatoare.
 • Spirala este realizată din PVC cu o perforație pentru ventilație și are o durată de viață de până la 4 ani!. Oferă o protecție suficientă până la 60 cm înălțime.
 • Aerul și lumina ajung în trunchi prin găurile din spirală. Material: textură dură, lungime 60 cm, potrivit pentru diametrul tijei de până la 40 mm.
Produsul se vinde la set de 5 bucăți.
Dimensiuni: 21 cm, lățime 36 cm, Ø 11 cm
Spunbond (nețesut) 40 g/m2 din polipropilenă
Close

Spunbond (nețesut) 40 g/m2 din polipropilenă

35.70 lei TVA inclus
Spunbond (Nețesut) 40 g/m2 din polipropilenă Material textil nețesut obținut din fibre de polipropilenă cu aplicații de uz sanitar, articole de unică folosință și protecție etc.

Avantaje:

Compoziție 100% polipropilenă Culoare albă Lățime: 1 m Masa: 40 g/m2 Baloți de 1000 m liniari (1000 m2), având 40 kg net
Pretul afișat este pentru 10ml. *
Stâlpi pentru garduri sustenabile
Close

Stâlpi pentru garduri sustenabile

50.00 lei TVA inclus
Stâlpi pentru garduri sustenabile – durata de viață: +20 ani. Stâlpi de gard din plastic reciclat, produs 100% fabricat în România Din dragoste pentru mediul înconjurător, stâlpii de gard sunt fabricați 100% din deșeuri provenite din plastic reciclat post-industrial sau post-consum, fiind un produs de înaltă calitate, fără să conțină aditivi de procesare. Au un nivel ridicat de rigiditate și sunt extrem de rezistenți. În urma certificatului de agrement, durata medie de viata este de 20 de ani si oferim o garantie de 5 ani lucru pe care trebuie sa il mentionam. "Sâlpii pentru garduri sustenabile au o garanite de 5 ani care se referă la rezistența mecanică a acestora (rupere, fisurare, crăpare) și se limitează doar la înlocuirea stâlpilor. Orice intervenție sau utilizare în afara condițiilor normale de exploatare (îndoire, lovire, forțare, punere în operă defectuoasă sau necorespunzătoare instrucțiunilor de montaj, drenaj insuficient, depășirea sarcinii maxime indicate în fișa tehnică a produsului și altele ca acestea, fară a se limita la cele enumerate) a stâlpilor din plastic, duce automat la pierderea garanției." avariați. Dimensiune: 2.50 m Culori disponibile: antracit/negru Greutate: cca. 12-13 kg/stâlp Forma: pătrată, stâlpii sunt plini pe interior