Afișez toate cele 3 rezultate

Chinga rigida din poliester, culoare neagra

173.15 lei TVA inclus
Chinga rigida din poliester este un produs destinat industriei mobilei, marochinariei, imprejmuirilor si nu in ultimul rand decoratiunilor. Chinga este disponibila pe culoarea negru, cu o latime de 45 mm. Rolele cu lungimi mai mari de 15 m pot fi pe alocuri intrerupte. Temperatura maxima de spalare a produsului este de 30 grade. Selecteaza optiunea:

Protectie copaci

120.19 lei TVA inclus
Produsul se vinde la set de 5 bucati. Protectia de copaci este un produs utilizat atat impotriva rozatoarelor dar si pentru a ocroti tulpinile arborilor in timpul operatiunilor de taiere a ierbii.
Dimensiuni: 21 cm, latime 36 cm, Ø 11 cm.

Stalpi pentru garduri sustenabile

92.53 lei TVA inclus
Stalpi pentru garduri sustenabile – durata de viata: +20 ani. Stalpi de gard din plastic reciclat, produs 100% fabricat in Romania. Din dragoste pentru mediul inconjurator, stalpii de gard sunt fabricati 100% din deseuri provenite din plastic reciclat post-industrial sau post-consum, fiind un produs de inalta calitate, fara sa contina aditivi de procesare. Stalpii un nivel ridicat de rigiditate si sunt extrem de rezistenti. Dimensiune: 2.50 m Culori disponibile: antracit/negru Greutate: cca. 16 kg/stalp Forma: patrata, stalpii sunt plini pe interior