TERMEN RETURNARE PRODUSE
Termenul de returnare al produselor achizitionate online este de 14 de zile de la receptionarea acestora de catre client, in baza O.G. 34 / 2014. Produsul se returneaza in ambalajul original insotit de documentele fiscale , emise de catre societatea BIO COVER DECOR. Contravaloarea produselor va fi trimisa in contul bancar indicat de catre client in termen de
30 de zile. Consumatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile din O.G. 34 / 2014. In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
Nu ne asumam obligatia de a primi sau schimba produsul daca este murdar, lovit, deteriorat,zgariat,rupt sau agatat. In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa ne instiintati printr-o sesizare scrisa prin email la adresa: contact@vanzarimulci.ro
ADRESA RETURNARE COLETE
Expedierea produselor returnate se face de catre client la adresa: BIO COVER DECOR Str.principala nr 52 Sat Dimoiu Judetul Dambovita, in decurs de maximum 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
CONDITII RETURNARE
Costul direct al returnarii/inlocuirii produselor cade in sarcina clientului. Acesta cuprinde pretul transportului.
SCHIMBARE PRODUSE LA COMANDA
Prin produs la comanda se intelege orice articol care a fost personalizat dupa preferintele clientului (dimensiuni: lungime, latime, inaltime, material de suprafata, etc.) conform art. 16 punct C din O.G. 34 / 2014. In cazul in care produsele sunt atipice (dimensiuni care nu apar in lista de preturi), executate la comanda, personalizat, acestea nu se pot schimba intrucat au fost confectionate special pentru dvs.
Potrivit legislației în vigoare, clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare se doreste prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, agatare, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.