Despre Bio Cover
  • Impactul negativ al deseurilor asupra mediului in care traim este tot mai accentuat. Prin activitatea noastra, prezervam un spatiu in care sa traim mai sanatos. Modul de ambalare si ambalajele propriu-zise contribuie considerabil la transportul in siguranta al produselor, dar si la reducerea cantitatii de deseuri.
  • Pentru ca scopurile la nivel mondial vizeaza o planeta sanatoasa, produsele Bio Cover sunt factori determinanti care participa la construirea unui mediu de viata mai curat atat pentru generatia noastra, cat si pentru cele care vor urma.
  • Utilizarea sustenabila a ambalajelor se refera la acele practici care promoveaza metode viabile din punct de economic si favorabile sanatatii publice, dar si mediului inconjurator.

Misiune – scopul nostru este sa contribuim la un mod de viata intr-un mediu inconjurator mai sanatos si mai protejat. Aportul produselor pe care le producem si comercializam este cu privire la reciclare, sustenabilitate si durabilitate.

Viziune – prin solutiile de ambalare si umplere pe care le propunem clientilor nostri, contribuim la eficientizarea transportului si aprovizionarii cu diverse bunuri necesare oamenilor. Viziunea noastra este de a pastra integritatea produselor din punct de vedere fizic si calitativ.

Valori – princiile afacerii noastre se bazeaza pe responsabilitate pentru mediul inconjurator prin furnizarea unei game variate de produse fabricate in Romania din materiale 100% reciclate si reciclabile la care nu se folosesc materii prime virgine. Prin activitatea noastra contribuim constant la o lume ecologica, benefica la nivel global.

bio-1
Ecologic

Produse prietenoase, ecologice, fabricate din materiale reciclate 100%

eco-friendly
Avantajos

Produse care contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului

bio-3
Accesibil

Produse care respecta principiul „cel mai bun raport calitate vs. pret”

Parerile Clientilor Nostrii
Average Rating: 5.0 stars (based on 6 ratings)

Adauga un review:

Strong Testimonials form submission spinner.

Camp obligatoriu

rating fields
Completeaza acest camp daca esti persoana juridica.
Completeaza acest camp daca compania ta are un site web.

Prima dată nu am crezut că ador culoarea, dar când am început să lucrez, am ştiut că o să am o grădină frumoasă,şi vecinii admiră, că ce bine pentru mine nu trebuie să lucrez cu buriana toată ziua, sunt muțumit

Keresztes Agota

Superb. Arata foarte bine in rontul de flori

Susai Carmen Narcisa

Un produs foarte bun! La început am fost puțin reticenta, era ceva nou, văzut doar pe internet.
Dar aspectul pe care îl da curții și grădinii este unul deosebit, plus ca nu mai pierd timp cu smulsul buruienilor.
Recomand! 👍👍👍

lady_k

Calitate si promptitudine! Produsele BIO COVER au facut curtea mea sa arate minunat! Recomand cu incredere!

ROSU STIAN MIHAELA

Foarte multumit

review

Corespunde descrierii si asteptarilor!

Robescu Alina

Cea mai buna solutie anti buruieni

Am testat pana acum pe o planta mai mare si e exact ca in descriere: pastreaza solul umed, nu permite buruienile sa creasca si estetic arata super bine.

Recomand mai ales pentru toti cei care nu iubesc gradina chiar in halul in care sa se razboiasca saptamanal cu buruieni! Isi merita toti banii INCLUSIV cei 60 de lei dati pe transport.

kohi