Despre Bio Cover
  • Impactul negativ al deșeurilor asupra mediului în care trăim este tot mai accentuat. Prin activitatea noastră, prezervăm un spațiu în care să trăim mai sănătos. Modul de ambalare și ambalajele propriu-zise contribuie considerabil la transportul în siguranță al produselor, dar și la reducerea cantității de deșeuri.
  • Pentru că scopurile la nivel mondial vizează o planetă sănătoasă, produsele Bio Cover sunt factori determinanți care participă la construirea unui mediu de viață mai curat atât pentru generația noastră, cât și pentru cele care vor urma.
  • Utilizarea sustenabilă a ambalajelor se referă la acele practici care promovează metode viabile din punct de economic și favorabile sănătații publice, dar și mediului înconjurător.

Misiune – scopul nostru este să contribuim la un mod de viață într-un mediu înconjurător mai sănătos și mai protejat. Aportul produselor pe care le producem și comercializăm este cu privire la reciclare, sustenabilitate și durabilitate.

Viziune – prin soluțiile de ambalare și umplere pe care le propunem clienților noștri, contribuim la eficientizarea transportului și aprovizionării cu diverse bunuri necesare oamenilor. Viziunea noastră este de a păstra integritatea produselor din punct de vedere fizic și calitativ.

Valori – princiile afacerii noastre se bazează pe responsabilitate pentru mediul înconjurător prin furnizarea unei game variate de produse fabricate în România din materiale 100% reciclate și reciclabile la care nu se folosesc materii prime virgine. Prin activitatea noastră contribuim constant la o lume ecologică, benefică la nivel global.

bio-1
Ecologic

Produse prietenoase, ecologice, fabricate din materiale reciclate 100%

eco-friendly
Avantajos

Produse care contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului

bio-3
Accesibil

Produse care respectă principiul „cel mai bun raport calitate vs. preț”